Teraz jest 19 sie 2018, o 07:53

Motor nie pali na ciepłym silniku

Tu postaramy się pomóc w rozwiązaniu problemów mechanicznych z Twoją Hondą CX
 
Posty: 6
Dołączył(a): 16 lip 2018, o 20:14
Galeria: Przesłane zdjęcia

Re: Motor nie pali na ciepłym silniku

Post przez Smok 29 » 9 sie 2018, o 09:02

Dzięki to może być to.

 
Posty: 6
Dołączył(a): 16 lip 2018, o 20:14
Galeria: Przesłane zdjęcia

Re: Motor nie pali na ciepłym silniku

Post przez Smok 29 » 10 sie 2018, o 06:08

Mam jeszcze jedno pytanie, czy iskrownik z cx500 będzie pasować do mojej 650-tki.

Avatar użytkownika
 
Posty: 6390
Dołączył(a): 26 lis 2015, o 19:50
Lokalizacja: Hrubieszów
Galeria: Przesłane zdjęcia

Re: Motor nie pali na ciepłym silniku

Post przez szopen » 10 sie 2018, o 07:19

tak ale to musi być iskrownik z wersji transystorowej, bo 500tki występują jeszcze z cdi, jeśli znajdziesz ten element na ogłoszeniu od 500tki to będzie pasował..

Avatar użytkownika
 
Posty: 6390
Dołączył(a): 26 lis 2015, o 19:50
Lokalizacja: Hrubieszów
Galeria: Przesłane zdjęcia

Re: Motor nie pali na ciepłym silniku

Post przez szopen » 10 sie 2018, o 10:22

ps... w zależności od tego który pulser u Ciebie padł, miałbym jeden na sprzedaż...

 
Posty: 6
Dołączył(a): 16 lip 2018, o 20:14
Galeria: Przesłane zdjęcia

Re: Motor nie pali na ciepłym silniku

Post przez Smok 29 » 10 sie 2018, o 11:27

Narazie nie mam dużo czasu żeby rozebrać i sprawdzić to konkretnie , ale mam okazję kupić tanio sprawny iskrownik dlatego się pytam. Jeszcze raz dzięki za wszelkie informacje.

Poprzednia strona

Powrót do Warsztat

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość